W dniach 9 do 16 sierpnia perfumeria stacjonarna będzie zamknięta. Zapraszamy ponownie od 17 sierpnia.Wysyłka zamówień online odbywa się bez zmian. W tym czasie prosimy o kontakt tylko mailowy na kontakt@yasmeen.pl

Perfumy, Recenzje

Posted in Perfumy Perfumy, Recenzje By Yasmeen March 25, 2021

 

Wydawać by się mogło, że wybór perfum jest prostą sprawą. Jednak gdy zastanowić się nad tym bliżej, okazuje się, iż w perfumeriach całego świata do dyspozycji mamy tysiące zapachów i setki firm, a to niestety dość mocno komplikuje podjęcie decyzji. Dodatkowo, aby nasz wybór był jak najbardziej świadomy, powinniśmy zastosować się do kilku prostych zasad, które ułatwią odnalezienie się wśród tak dużej grupy produktów. Wykorzystanie tych kilku prostych wskazówek może nie tylko zmienić zakupy w swoisty rytuał, ale także ułatwi nam zrozumienie, dlaczego jeden zapach nam się podoba a inny zaś nie.

Read More
Posted in Recenzje Perfumy, Recenzje By Yasmeen April 28, 2020

Khalis Oud Khalifa

 

Oud to najsłynniejsza nuta tworząca arabskie perfumy a pochodząca z konarów drzewa agarowego i wart półtora raza więcej od złota. Pewna historia opowiada, iż mieszkańcy japońskiej wyspy Awaji znaleźli nad brzegiem morza pień drzewa. Po porąbaniu go na kawałki.....

Read More
Posted in Perfumy, Recenzje By Yasmeen February 26, 2020

Wielkie i doniosłe podsumowanie malutkiego flakonika perfum. A właściwie kulki perfum… Jednako na nic mniejszego Rania nie zasługuje Dlaczego?

Read More
0
Posted in Perfumy, Recenzje By Yasmeen February 25, 2020

Co roku zjawia się skrycie i niezauważalnie by przygotować przyrodę do zimowego snu. 

Read More
Posted in Perfumy, Recenzje By Yasmeen February 25, 2020

Stajnia arabskich pachnideł to bogata i nieprzebrana skarbnica zapachów. Mnogość składników stoi w jednej linii z ich jakością, bowiem naturalne ekstrakty zawsze będą o jedną długość przed syntetykami. 

Read More
Posted in Perfumy, Recenzje By Yasmeen February 25, 2020

Dlatego nie potrafię wybrać jednego powodu, dla którego Al Ward Al Musk staje mi się bliski: zapach złota pomieszany z mrocznym sekretem i kroplą metalicznej smoczej krwi jest niezwykle pociągający. Ale tak właściwie, po co wybierać?

Read More
Posted in Perfumy, Recenzje By Yasmeen February 25, 2020

Synu, idziesz do Eton.
Tymi słowami każdy zdawałoby się rodzic chciałby uszczęśliwić swojego syna.
Dlaczego akurat Eton?

Read More
Posted in Perfumy, Recenzje By Yasmeen February 24, 2020

Rasasi-Al-Attar-Al-Thameen

Zapachy arabskie z grubsza podzielić można na dwie kategorie: „eksplozja ogrodu” i „kadzidło na ciepło”. Obie te grupy lubię, odwiedzam, odkrywam wciąż na nowo.

Read More
Posted in Perfumy, Recenzje By Yasmeen February 24, 2020

Essence Oud to wspaniałe połączenie luksusu, mocy i prawdziwie męskiej elegancji.

Read More
Utworzono
na stronę

9 produkty(ów)